de digitale voorjaarsschoonmaak  
kom naar ons leslokaal – Stegen 35 te Beek- op vrijdag 15 of 22 maart tussen 10:00 en 12:00 uur.

Steeds vaker gebruiken we onze digitale middelen. Voor het goed kunnen blijven functioneren hiervan is een stukje beheer noodzakelijk. Het is dan ook van belang om laptop, tablet, smartphone en computer goed te onderhouden.
Bij deze schoonmaak krijgen vooral uw programma’s en bestanden de nodige aandacht. Zo wordt de prullenbak geleegd, worden tijdelijke bestanden verwijderd, bestanden en apps geordend, oude downloads verwijderd en – indien noodzakelijk – veelgebruikte programma’s opnieuw geïnstalleerd.
Daarna werkt uw apparaat weer een stuk betrouwbaarder.

Dit jaar willen wij ook het maken van een back-up extra onder de aandacht brengen. Wilt u dat wij u hiermee helpen, denk dan aan het meenemen van een externe harde schijf. Heeft u eerst vragen hierover, kom langs tijdens een reguliere inloop en stel ze gewoon.

De vrijwilligers van het CDL helpen u graag met het uitvoeren van dit nodige onderhoud. Dus breng uw apparatuur mee.  Overigens, het kan zijn dat uw apparatuur opnieuw gestart moet worden, zorg er dus voor dat u uw account(s) en bijbehorende wachtwoord(en) bij de hand hebt(heeft).

U bent van harte welkom, ook voor andere – reguliere inloop – vragen!