Daar doen we het voor!

Op onze website staat de volgende doelstelling: “Doel is het geven van laagdrempelige cursussen aan 50-plussers die niet of nauwelijks met een computer en/of tablet kunnen of durven omgaan”

Voor de docent is een gegeven cursus een succes als de deelnemers tevreden zijn. En dat ze tevreden zijn blijkt uit een korte bloemlezing van de reacties die we mochten ontvangen:

“Ik was zo wie zo een ernstige beginneling nadat ik bewust onbekwaam gevonden werd door mezelf. Maar ik heb de moed gehad te beginnen aan iets wat totaal niet tot mijn talenten behoort. Ik denk dat we allemaal het een en ander opgestoken hebben ieder op zijn eigen niveau. Het was totaal niet onprettig weer in de schoolbanken te kruipen en de koffie smaakte goed (met koekje)”

“Het was een zeer leuke gezellige en leerzame cursus. Bedankt voor dit alles”

“Ja, helaas de computercursus is afgelopen, die ik met veel plezier doorlopen heb. Het waren bijzondere ochtenden, met allemaal nieuwe kreten en handelingen. Ik probeer alles zo spoedig mogelijk eigen te maken zodat ik blindelings (ha ha) door het computer leven kan gaan. Bedankt voor jullie oneindig Geduld en Wijsheid, Geweldig.”

“Ik vond het fijn om weer nieuwe dingen te leren. Toen ik bij mijn vrouw in de reader mee keek om haar te helpen begreep ik er niet veel van. Dus werd het de hoogste tijd om zelf ook het een en ander weer op te frissen en opnieuw te leren. In 2005 heb ik in België een cursus Mac gedaan en dacht dat ik er wel een beetje mee kon omgaan. Maar je moet de discipline hebben om de zaken op een rijtje te zetten en dit ook vol te houden. En waarschijnlijk heb ik dat toen verzuimd. Overigens jullie vulden elkaar goed aan, ieder vanuit zijn eigen wijsheid en zienswijze. Bedankt.”

Al met al een prachtige win-win! Nieuwe opgedane kennis voor de cursisten en voldoening voor de docent(en).